موقعیت، وسعت و حدود جغرافیایی
شهرستان بهبهان با وسعتی معادل 3195 کیلومترمربع در جنوب غربی استان خوزستان قرار دارد. این شهرستان از سه بخش تشکیل شده است:
بخش مرکزی: متشکل از شهر بهبهان و حومه و دهستانهای دودانگه و تشان با وسعت 2086 کیلومترمربع
بخش زیدون به مرکزیت شهر سردشت، مشتمل بر دهستانهای سردشت، درونک با وسعت 990 کیلومترمربع
بخش آغاجاری با وسعت 119 کیلومترمربع
این دشت زیبا از طرف شمال وشمال شرقی به استان کهگیلویه (دهدشت و لیکک)، از جنوب به بخش زیدون، از غرب به آغاجاری و شهرستان امیدیه (جایزان) و از شرق به شهرستان گچساران محدود میشود.
ویژگیهای طبیعی
کوهها: در شمال دشت بهبهان رشته کوه خوئیز که بلندترین نقطه آن 1685 متر بر فراز تنگ شیخ و کوه حاتم با ارتفاع بیش از 2100 متر قرار دارد. در جنوب این دشت پازنان و دریزه کوه با حداکثر ارتفاع 600 متر در غرب آلکوه و زرد با ارتفاع حداکثر 785 متر و در شرق کوه رمهچر (احمد و محمد) با حداکثر ارتفاع 700 متر واقع شده است.
آبوهوا: اگر برای خوزستان با توجه به شاخصهای جوی آن سه نوع آبوهوای بیابانی، نیمهبیابانی (کوهپایهای) و کوهستانی در نظر بگیریم، بهبهان آبوهوای نیمهبیابانی یا کوهپایهای دارد. حداکثر مطلق دمای بهبهان بیش از 50 درجه در تیر و مرداد و حداقل آن تا صفر درجه در آذر و دی میرسد.
رودها: شاید بتوان رمز موجودیت و حیات شهر بهبهان با دیرینه تاریخیاش را در دو شریان طرفین آن یعنی مارون و خیرآباد جستجو کرد.
وجه تسمیه بهبهان:
در وجه تسمیه بهبهان چند نظریه بیان شده است که مهمترین آنها:
بهو به معنای کوشک و کوشک عبارت است از قصر و عمارت عالی خارج از شهر گویند که در میان باغ و بوستانی قرار گرفته باشد و بهبهون یعنی بهترین کوشک.
بهبهو به فضای باز و جا و مکانی مناسب گفته میشود که عشایر و ایلات بخصوص در فصل بهار در آن موقتاً اطراق میکنند و چون این مکان از نظر جغرافیایی با تعریف دشت همخوانی دارد لهذا بهو یعنی دشت و بهبهو (بهبهان) یعنی بهترین دشت.
در غرب بهبهان کنونی (کوهپایههای زاگرس) جایگاهی وجود دارد که مربوط به بغ بغان یعنی خدای خدایان (عهد باستان) است که با گویش محلی بعبعو گفته میشود. این لفظ در اثر تکرار در طول زمان به بهبهو و سپس بهبهون یا بهبهان بیان شده است. (نظریه فوق صادق است.)
پیشینه تاریخی بهبهان:
تاریخ بهبهان همواره و همهجا با تاریخ ارگان همراه بوده است و اساساً یکی محسوب میشود. شهر قدیمی بهبهان(ارجان) بواسطه اشیاء بدست آمده در کشفیات باستانشناسی سال 1361 هجری شمسی تاکنون قدیمیترین دوره تاریخی آن معلوم گردیده است که نشان از هزاره دوم پیش از میلاد مسیح دارد. گور مکشوفه کتین هوتران فرزند پادشاه ایلامیکه در هزاره دوم پیش از میلاد مسیح سلطنت میکرده همراه با جام ارجان و حلقه قدرت، شوکت و عظمت فرهنگی و هنری ارجان را به نمایش میگذارد و با عرضه اطلاعات گرانبهایی ازتاریخ بهبهان را معلوم میدارد که این شهر قدیمی چگونه از نشر فرهنگی بر تارک منطقه میدرخشیده است.
صنایع دستی بهبهان
بهبهان از قدیمالایام دارای صنایع دستی متنوعی بوده است که با برچیده شدن راسته بازار تحولات اقتصادی و ظهور مشاغل جدید اکثر آنها از میان رفتهاند مهمترین آنها عبارت بودند از: مسگری، ورشوسازی، ساخت قلیان، ظروف سفالی، عبابافی، نمدمالی، لحافدوزی، تولید کلاه نمدی، گیوه و ... از این میان تنهاعبابافی، نمدمالی، لحافدوزی و گیوهدوزی باقی مانده است.
معرفی اماکن تاریخی بهبهان:
دیوار و خندق اطراف شهر، مسجد جامع و راسته بازار، نارین قلعه (تخریب شده)، مقوم (از بین رفته)، آب انبار و برکهها، بقعه بشیر نذیر، عمارت کلاه فرنگی (تخریب شده)، مجموعه ارجان گور مکشوفه کیدین هوتران)، مجموعه بکان (پل، حمام)، پل خیری مح خان (خیرآباد)، قلعه مدرسه (خیرآباد)، آتشکده چهارطاق (خیرآباد)، کتیبه تنگ تکاب، برجهای رضاخانی، خرابههای کلگهزار، کتیبه تنگ سروک
معرفی اماکن دیدن طبیعی بهبهان:
تنگ تکاب، تنگ بن، تنگ خوئیز، تنگ سروک، دره گرمابه، امامزاده شیرعلی، باغ بهو
معرفی اماکن غیرطبیعی بهبهان:
پارک جنگلی سلمان فارسی (جاده اهواز)، پارک جنگلی ارجان (جاده سیمان-نرگسزار)، اردوگاه شهید رجایی (جاده اهواز)، پارک ساحلی خارستان (جاده اهواز)، سد مخزنی مارون
اسامیاماکن مذهبی بهبهان :
امامزاده حیدر، امامزاده شاهمیر عالی حسین، امامزاده شاهفضل، بیبی خدیجه، بیبی زبیده خاتون، بیبیصالحهبیگم، امامزاده ابراهیم، امامزاده شیرعلی، امامزاده ابوذر، سید فقه، آخوند ملاعلی بهبهانی
حیات وحش و مناطق طبیعی بهبهان:
شهرستان بهبهان به علت واقع شدن در دشت و مجاورت با ارتفاعات رشته کوه زاگرس و بنادر جنوبی ایران و نیز واقع در گذرگاه چهار استان و برخورداری از رودخانههای پرآب مارون و خیرآباد و زهره دارای موقعیت خاص و مناطق ویژهای است.این مناطق تحت نظارت مستمر پرسنل اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهبهان بوده تا بستر مناسبی جهت حفاظت و ادامه حیات و بالندگی محیط زیست شهرستان بوجود آید. در این مناطق بکر و زیبا گونههای مختلف از حیوانات و پرندگان حمایت شده از قبیل کبک، تیهو، دراج، زنبورخوار، کل و بز و ... دیده میشود.
محیط زیست انسانی ولزوم توجه به آن:
امروزه بعلت وجود صنایع مختلف نفت و گاز در اطراف شهرستان (زیدون و آغاجاری) و دیگر صنایع کوچک و بزرگ در مرکز شهرستان رعایت ضوابط و استانداردهای زیست محیطی از سوی صاحبان صنایع امری اجتنابناپذیر است که در این رابطه نقش نظارتی محیط زیست شهرستان در کاهش میزان آلودگیهای زیست محیطی بسیار مهم و موثر میباشد.
منطقه گردشگری تنگ تکاب
این روستا در 20 کیلومتری شمال بهبهان، نواحی اطراف کارخانه سیمان و در نزدیکی سد مارون، در دامنه کوه تنگ تکاب واقع شده است. راه باریک و پرپیچ و خم کوهستانی ما را به این منطقه خوش آب و هوا میرساند که به طور کامل بر شهر بهبهان و رودخانه مارون که در پای آن جریان دارد مسلط است. مخصوصاً د ر شب چشمانداز شهر بسیار دیدنی است. باغهای انبوهی در دامنه کوه واقع شدهاند و هرکدام دارای چشمه و استخر میباشد. کوهستانی بودن، وجود مناظر زیبای طبیعی و دور بودن از هیاهوی شهر باعث شده است تا در همه فصول سال علاقمندان زیادی جهت تفریح و استراحت به این منطقه بیایند. کوهستانی بودن منطقه به دوستداران کوهنوردی و صخرهنوردی امکان پرداختن به علاقه خود را میدهد. علاوه بر این از قلعههایی به جای مانده که به حسن صباح نسبت داده میشوند و آن طور که در کتاب خداوند الموت آمده یکی از معاونان حسن صباح در این قلعه بر منطقههای خوزستان و فارس و کهگیلویه نظارت میکرده است.
منطقه گردشگری خاییز
این روستا در شمال شرقی بهبهان در دامنه کوه خاییز و با فاصله حدود 22 کیلومتری از شهرستان واقع شده است.
روستا دارای تاریخچه طولانی از دوران پادشاهان ساسانی است و آثار آن عبارتند از سنگچینیهای راه شاهی و همچنین سه آسیاب واقع در دهانه تنگ خاییز که رونق منطقه را تا قرون گذشته یعنی تا دورههای اسلامیمیرساند.
جاذبههای گردشگری روستای خاییز عبارتند از:
امکان انجام فعالیت کوهنوردی، وجود گونههای جانوری در محیط کوهستان و وجود چشمه آب خاییز که از تنگ خاییز سرچشمه میگیرد. مهمترین عامل جذب گردشگران زیارتگاه امامزاده محمد میباشد.
این روستا در طول سال در ماههای اسفند تا اوایل خرداد دارای شرایط آب و هوایی مناسب میباشد و سرسبزی منطقه در این اوقات شرایط مناسبی جهت تفریح خانوادگی و دسته جمعی همشهریان فراهم مینماید.
منطقه گردشگری پشکر
این روستا در شمال بهبهان و در نزدیکی سد مارون در پای یکی از کوههای رشته کوه تنگ تنکاب، میان کوه و درهای به عمق 40 متر که رودخانه خروشان مارون در آن میگذرد، قرار دارد. در این روستا، باغهایی از لیمو و نخل و نارنج در دو بخش شرق و غرب وجود دارد. همچنین در فاصله میان روستا و باغهای غربی حدود دویست متر تپههایی وجود دارند که در ماههای پرباران سال از چمن و گل پوشیده میشوند. خانههای روستا گلی و قدیمیهستند و بافت قدیمیآن پلکانیشکل و زیبا و با وجود غیر مسکونی بودن هنوز قابل استفاده هستند.
جاذبههای گردشگری این روستا عبارتند از:
الف – استعداد گردشگری این روستا بیشتر مربوط به بافت قدیمیوزیبای منازل آن است که هنوز هم سرپا و قابل استفاده هستند و همچنین نزدیکی آن به رودخانه پر آب مارون است. با این توضیح که میتوان از این بافت قدیمیبرای راه اندازی سفره خانههای سنتی استفاده شد. راه اندازی چنین سفره خانههایی در پای کوه لطف و صفای خاصی دارد.
ب – ساحل رودخانه و استفاده از فضای اطراف آن جهت شنا و ماهیگیری
ج- کوهستانی بودن منطقه این امکان را به دوستداران کوه و طبیعت میدهد تا به علاقه خود بپردازند.
د – جاده طولانی که بین کوه و دره است جهت پیاده روی و دوچرخه سواری مناسب است.
کاوانسرای خیرآباد
بنای کاروانسرا (مدرسه) خیرآباد که با شماره 3840 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در 25 کیلومتری شرق بهبهان در روستای خیرآباد (قلعه مدرسه) با چهار قرن قدمت در سال 1089 ه.ق همزمان با سلطنت شاه سلیمان صفوی، به دستور حسین علی خان زنگنه (حاکم ایالات بهبهان و کهگیلویه) ساخته شد.
وسعت این بنا که تماماً از آجر پخته و گچ ساخته شده است، در ابتدا 9943 متر مربع بوده و دارای قسمتهای مختلف از جمله مسجد، حجره برای معلمان، آشپزخانه، حمام و بازارچه بود، که هم اکنون تنها بنای اصلی مدرسه (حدود 2500 متر مربع) باقی مانده و آثار بقیه بناها از بین رفته است.
به دلیل اینکه از سال 1135 ه.ق که علمای اخباری در آن اقامت کردند، از این محل به عنوان برج و بارویی مستحکم جهت مقابله و مباحثه علمیبا آیتالله وحید بهبهانی استفاده میکردند. از این زمان به بعد مدرسه خیرآباد به قلعه مدرسه معروف گردید. این بنا نماینگر خصیصه علم دوستی مردم بهبهان است.
امامزاده اباذر
بقعه امامزاده اباذر در 40 کیلومتری جنوب بهبهان در بخش زیدون سردشت واقع گردیده است که با توجه به نقاشیها و مشبککاریها و گچبریهای به کار رفته در آن به کار استادکاران شیرازی به روزگار زند واوایل دوره قاجار شباهت دارد، از معدود بناهای این دوره است که به طور کامل تخریب و بازسازی نشده است.
این بنا که به صورت یک ایوان ساخته شده، در گذشته دو غرفه در طرفین ایوان سرتاسری داشته که دو گوشواره با روکاری آیینه کاری داشت. بر هر طرف ایوان پایه مناره و گلویی مناره با کاشیکاری و نقش یامحمد، یاعلی، یافاطمه، یاحسن و یاحسین باقی مانده است.
ایوان ورودی با گچبریها و طاقچه نماها و کاشیهای سبز و سیاه و سفید و زرد که کاشیکاری دوره قاجاری است، تزیین شده بود که در چند سال اخیر تخریب و بازسازی شده است. درون بقعه که زیر گنبد شلجمی قرار دارد مقرنسکاری و آیینهکاری نفیسی از دوره قاجار دارد. تفریحگاه احداث شده در محوطه امامزاده اباذر شامل فضای سبز ودریاچه میباشد که محل مناسبی جهت استراحت و تفریح زائران محسوب میگردد.
بافت تاریخی بهبهان
بافت تاریخی شهر بهبهان که قدیمیترین منطقه بهبهان فعلی پس از ارجان است، به شرح زیر میباشد:
از شمال به خیابان شریعتی، از جنوب به خیابان گرایمی، از شرق به نحوی و ادامه آن به موازات مسیل آبخروار تا خیابان شریعتی و از غرب به خیابان پیروز منتهی میشود. خیابان عدالت و خیابان جوانمردی بصورت دو محور عمود بر هم از وسط این ناحیه عبور مینماید که خیابان وانمردی فعلی، سالها قبل به صورت مسیلی از وسط شهر میگذشته و حد فاصل بین دوقوم قنوات و بهبهان بوده است. مساحت کلی این منطقه حدود 146 هکتار است.
از دیگر ویژگیهای این بافت وجود بیش از 84 مسجد، حسینیه و امامزاده در لابلای مکان مسکونی آن است. قدمت بیشتر خانههایی که در بافت واقع شدهاند به دورههای قاجار و پهلوی میرسند. از ویژگیهای معماری این بناها میتوان به وجود زیرزمین در اثر آنها وجود ایوان با ستونهای مدور، سردرهای قوسی به صورت نیم دایره و آجرکاریهای زیبا در نمای بیشتر آنها اشاره نمود.
راسته بازار
این مجموعه که با شماره 3769 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده در حال حاضر قدیمیترین بازار شهر میباشد که در زمان گذشته مرکزثقل تجاری شهر بهبهان و حومه آن بوده است. این مجموعه که متعلق به دوره قاجار میباشد، دارای چندین راسته بوده که حرفههای مختلف در راستههای مخصوص به خود فعالیت داشتند. در حال حاضر تنها یک راسته از آن باقی مانده که از این قسمت باقی مانده است. برروی دیوار راسته باقی مانده دو کتیبه قرار دارد. مصالح به کار رفته در ساخت ابزار سنگ و گچ است و از ویژگیهای آن میتوان به سقف گنبدی حجرهها و کاربرد طاق و تویزه در پوشش سقف راستهها اشاره نمود.
مجموعه ارجان (شامل پل، حمام و قدمگاه)
حمام بکان
این حمام متعلق به دوره ساسانی و مرتبط با شهر قدیم ارجان است و در کنار رودخانه مارون در نزدیکی روستای امام رضا واقع شده است. معماری این بنا به صورت چهار ایوانی است که در حال حاضر به علت اینکه کف آن تا ارتفاع زیادی بر اثر ریزش سقفها و سنگهای کناره دره پر شده است، پلان آن کاملاً دیده نمیشود، یک قمست مربع شکل مرکزی است که چهارایوان در چهار جهت آن قرار داشته است. ایوانها که در روی چهار ستون قرار داشتهاند با طاقهای جناقی به هم متصل شده و قسمت مرکزی سقف گنبدی شکل داشته که در حال حاضر ریخته است.
پل امام رضا یا پل ارجان:
این پل که در کنار رودخانه مارون در نزدیکی روستای امام رضا (ع) و قدمگاه امام رضا (ع) واقع شده است متعلق به دوره ساسانی میباشد. این پل دارای دهانه ای طاق مانند در دست راست رودخانه باقی مانده است و چند پل و سنگفرش بستر زیر پل نیز در حول و حوش بالا و پایین دیده میشود. تمامیآثار به جامانده ساسانی است و از سنگ و ملاط گچ ساخته شده است. آثار پل کوچک دیگری پائینتر از پل بزرگتر دیده میشود.
پل سفلائی ارجان:
این پل که در کنار رودخانه مارون واقع شده پهنائی برابر 13 متر داشته است. سمت غربی پل تقریباً سالم مانده ولی سمت شرقی که در معرض جریان آب قرار داشته به شدت آسیب دیده است. قسمتهایی که جریان آب به سوی آنها میآید از قسمتهایی که آب از آنها دور میشود باریکترند. بر دیوار میانی حفرههایی به پهنی 1/1 متر یا 95 سانتیمتر وجود دارد. در سمت غربی، این حفرهها بوسیله راههای 10/1 متری به هم مربوط میباشند. این پل میتواند بر مبنای پل علیائی خیرآباد قابل نوسازی باشد. شیبهای درازی از جاده تا نزدیک آب وجود دارد و این جاده از روی پلی با یک قوس بزرگ عبور مینموده است. آثار این پل را میتوان در ارتباط با ارجان در نظر گرفت. پس از نابودی این شهر دیگر دلیلی نداشت که از این نگهداری شود. آثار باقیمانده را باید حداکثر به اواخر دوره قبل از صفوی منسوب دانست.
قدمگاه امام رضا (ع)
بنای قدمگاه امام رضا (ع) در کناره رود مارون در حدود 10 کیلومتری شمال شرقی بهبهان واقع شده است.
طبق آنچه که در بین مردم سینه به سینه منتقل شده، اینجا محل استراحت امام رضا (ع) در هنگام عزیمت به خراسان بوده است. قدمت بنا به دوره دیالمه میرسد که در دوه های بعدی تعمیراتی روی آن صورت گرفته است.
بنا شامل یک حیاط در سمت شمال است که ساختمان اصلی در قسمت جنوبی آن قرار گرفته است. این قسمت شامل یک بنای چهارگوش به ابعاد 15 متر در 17 متر میباشد که 6 ستون قطور آن را به صورت یک تالار ستوندار درآورده است. ستونها در دو ردیف موازی قرار گرفتهاند. دو ردیف آن که شامل چهار ستون است و در غرب قرار گرفتهاند به ابعاد 90/2 متر در 45/1 متر و دو ستون بعدی 60/1 متر در 30/1 متر میباشند.
بنا در گذشته و حال کاربری مذهبی داشته و محل زیارت اهالی اطراف میباشد. در صورتی که تحت حمایت میراث فرهنگی قرار گرفته و مورد مرمت قرار گیرد با توجه به قرار گرفتن در نزدیکی شهر قدیمی ارجان و آثار به جای مانده از حمام و پلهای ارجان میتواند عامل مهمی در جذب گردشگر باشد.
مجموعه فرهنگی، تفریحی و ورزشی خارستان
این مجموعه در شمال غربی بهبهان، در 3 کیلومتری جاده بهبهان- اهواز، جنب سنگ شکن گلستانیمنش واقع است و فاز اول آن با وسعت 25 هکتار توسط شهرداری در کنار رودخانه مارون احداث شده است. نمای کلی این مجموعه بیضی شکل است و بیشههای طبیعی از انواع گون در مرکز آن قرار دارد و جاده آسفالتی اطراف این بیشهها کشیده شده است. در ضلع شرقی آن دو راه فرعی وجود دارد که اولین راه به دریاچه که با وسعت 5/1 هکتار ساخته شده و بزرگترین دریاچه مصنوعی استان خوزستان میباشد و دارای امکانات قایق سواری است و دومین راه به چهار قلعه زمین فوتبال و والیبال ساحلی ( هر کدام 2 قطعه ) ختم میشود. ضلع غربی مجموعه موازی با رودخانه مارون است و میان رودخانه و پارک یک جاده ساحلی به طول 1100 متر کشیده شده است که در کناره آن، تعداد 140 سکو دایرهای شکل جهت استفاده خانوادهها ساخته شده است. امتداد این سکوها به بیشهای زیبا و طبیعی ختم میشود که همچنان دستنخورده باقی مانده است.
در قسمت جنوب غربی پارک پیست دوچرخهسواری به وسعت یک هکتار ساخته شده است.
برنامههای در نظر گرفته شده برای این مجموعه طی سه فاز اجرا میشود و تا کنون فاز اول آن اجرا شده است. که به طور کلی شامل احداث دریاچه، زمین فوتبال ساحلی (2 قطعه)، زمین والیبال ساحلی (2 قطعه)، پیست دوچرخه سواری و احداث 140 سکو و خیابان سازی بوده است و فاز دوم شامل ساحل سازی و احداث سکوی ماهیگیری است.
نظرات شما عزیزان:
رابوکالا 
ساعت8:21---25 اسفند 1397
سلام سایت خوبی دارین لطفا از لینک های من هم بازدید کنین و نظر بدین
رابوکالا فروشگاه آنلاين
http://www.rabokala.ir
لوازم ديجيتال فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%da%a9%d8%a7%d9% 84%d8%a7%db%8c-%d8%af%db%8c%d8%ac%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84/<b r />
آرايشي و بهداشتي فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%d8%a2%d8%b1%d8% a7%db%8c%d8%b4%db%8c-%d9%88-%d8%a8%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b4%d 8%aa%db%8c/
مد و پوشاک فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%d9%85%d8%af-%d9 %88-%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%a7%da%a9/
سرگرمي و ورزش فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%d8%b3%d8%b1%da% af%d8%b1%d9%85%db%8c-%d9%88-%d9%88%d8%b1%d8%b2%d8%b4/
فرهنگي و آموزشي فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%d9%81%d8%b1%d9% 87%d9%86%da%af%db%8c-%d9%88-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%d b%8c/
لوازم خانه و آشپزخانه فروشگاه آنلاين رابوکالا
http://www.rabokala.ir/product-category/%d8%ae%d8%a7%d9% 86%d9%87-%d9%88-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%ae%d8%a7%d9%86%d 9%87/
مدیر سایت تاپانچی 
ساعت13:01---15 اسفند 1397
سلام وبلاگتون عالیه تبریک میگم
حیف نیست ازین وبلاگ خوبت درامد کسب نکنی؟؟
کسب درآمد اسان و خودکار داشته باشید
چجوری؟؟؟؟
فقط با قرار دادن یک کد ساده در سایت خودتون کسب درامد کنید
http://topanchi.ir/
کسب درآمد با وبلاگ
http://topanchi.ir/page/site-make-miny-popup
کسب درآمد با موبایل
http://topanchi.ir/page/resno-app
شهر اندروید 
ساعت19:27---7 خرداد 1396
سلام خسته نباشی ، کارت عالیه خیلی ممنون بخاطر محتوای بی نظیرت .موفق باشی
پریوش 
ساعت10:50---24 آذر 1394
یه فهرست بی نظیر از وبلاگ هایی که تازه به روز شدند. فوق العاده است...شما هم وبلاگت رو اضافه کن
مدیریت سایت بزرگ مگا لینک 
ساعت10:27---23 آذر 1394
گاهی با دیدن یه وبلاگ با حال و جدید کلی ایده به ذهنت میرسه.من کلی وبلاگ با ایده های جدید برات دارم...http://megalink.ir/
مدیریت سایت بزرگ مگا لینک 
ساعت10:17---22 آذر 1394
چطور مطوری بلا؟ http://megalink.ir/
مریم 
ساعت14:30---11 مهر 1392
سلام من عاشق وبلاگ نویسیم خیلی دوست دارم همیشه تو وبلاگها بگردم می خوام با شما تبادل لیک کنم اگر موافقی بیا تو سایت من
ایرانی 
ساعت16:56---5 فروردين 1392
بنام خدا
احمدی نژ اد در ادعاهای انتخاباتی رجز میخواند که در پایانِ ریاست جمهوریش تغییرات عمیقی را شاهد خواهیم بود. مشکل بیکاری و مسکن حل خواهد شد مردم به رفاه نسبی میرسند. تغییرات هم رخ داد، فقط حاصلش طور دیگری بود. ویرانی اقتصاد، تورم 50 درصدی، رکود بیسابقه و تعطیلی تولید، تحریم نفت و آنچه عیان است حاجت به بیان نیست. 8 سال گذشته و باصطلاح رییس جمهور، تازه دانسته که تحریم ورق پاره نیست. در زندان و حصر بودن اصلاح طلبان با تجربه، رشد نیافتگی سیاسی جامعه و اپوزیسیونِ ناتوان و بعضا عقب مانده خارج از کشور، کار را به جایی رسانده که باید بسیار نگران بود. دو سمِ مهلکِ دروغ و ناامیدی در پایان این 8 سال تاثیر مخربش را بر روح جامعه ی ایران نهاده. نه مذهب توانِ بسیج عمومی دارد و نه در طبقات مرجعی مثل روشنفکران و دانشگاهیان، شوری برای تبلیغ و تهییج مانده. با اصلاح قانون انتخابات، دست خامنه ای برای تقلب وسیع و تبدیل انتخابات به انتصابات باز میگردد. غربی ها حاضرند تداوم حاکمیت وی در تبارش را بشرط تبعیّت از غرب و قبول شرایط آنان بپذیرند. آمریکا در پی تضعیف رژیم و کسب امتیاز و تحمیل قراردادهای ترکمانچای دیگر حتی با تبدیل ایران به کره شمالی اما طرفدار غرب، بمنظور حفظ منافع خود است. باید قبل از فروش کشور بخاطر بقای رژیم و خطرناک شدن اوضاع علیه تمامیت ارضی با اتحاد رنگین کمان ملت ایران، حول خواسته های حداقلی، حرکتی کرد. دریغ است ایران که ویران شود. هموطن خواهش می کنم برای انتشار هر چه بیشتر این پیام یاریم کن تا بازتاب مکررش مثل الله اکبر شبانه امید در دل ایرانیان و در فضای مجازی اولین گام اتحاد ماباشد. قسم به اسم آزادی که تا آخرین نفس راحت را ادامه خواهیم داد ای شهید.
اتحاد-مبارزه-پیروزی
پرده اسرار 
ساعت8:02---1 بهمن 1391
به راستی چرا نمیخاهیم درک کنیم که دشمن کدام قسمت از مملکت ما را هدف قرار داده......
جوانان.....آری..... واقعا سیاستمداران، جامعه شناسان و کسانی که دست اندکار فرهنگ مملکت ما هستتند به این موضوع پی نبردند
سلام
با مطلب جدید به روزم
از شما دعوت میکنم که تشریف بیارین
میزبان خوبی خواهم بود
پرده اسرار 
ساعت20:48---26 دی 1391
چرا باید به «سبك زندگی» اهمیت داد؟
سلام
با موضوع جدید به روز هستم
حتما تشریف بیارین
امین 
ساعت22:28---28 آذر 1391
از شما دعوت میکنم به وبلاگ من بیاید و عضو شوید بهترین وبلاگ tine.LXB.ir لینکم کن
منتظر هستم...
لیلا 
ساعت11:23---12 آذر 1391
nh2zLg
سلام دوست گلم خوبی عزیز وبلاگ جالبی داری منم سایت دوستیابی دارم به کاربران برتر شارژ میدم خواستی بیا یه سر بهمون بزن اگه زحمت نباشه بنرمونو بزار سایتت بهم خبر بده عزیز منتظرتم تو جامعه مجازی دوستی http://www.dousti.com میتونی تبلیغ سایتتو هم بکنی اگه تکراری این پیامم معذرت می خوام
ztq4CBPE
لیلا 
ساعت11:15---12 آذر 1391
nAmZmQ
سلام دوست گلم خوبی عزیز وبلاگ جالبی داری منم سایت دوستیابی دارم به کاربران برتر شارژ میدم خواستی بیا یه سر بهمون بزن اگه زحمت نباشه بنرمونو بزار سایتت بهم خبر بده عزیز منتظرتم تو جامعه مجازی دوستی http://www.dousti.com میتونی تبلیغ سایتتو هم بکنی اگه تکراری این پیامم معذرت می خوام
9hcbFaMM
لیلا 
ساعت11:09---12 آذر 1391
WaDLPj
سلام دوست گلم خوبی عزیز وبلاگ جالبی داری منم سایت دوستیابی دارم به کاربران برتر شارژ میدم خواستی بیا یه سر بهمون بزن اگه زحمت نباشه بنرمونو بزار سایتت بهم خبر بده عزیز منتظرتم تو جامعه مجازی دوستی http://www.dousti.com میتونی تبلیغ سایتتو هم بکنی اگه تکراری این پیامم معذرت می خوام
T65rPSDX
لیلا 
ساعت11:02---12 آذر 1391
6zrWn2
سلام دوست گلم خوبی عزیز وبلاگ جالبی داری منم سایت دوستیابی دارم به کاربران برتر شارژ میدم خواستی بیا یه سر بهمون بزن اگه زحمت نباشه بنرمونو بزار سایتت بهم خبر بده عزیز منتظرتم تو جامعه مجازی دوستی http://www.dousti.com میتونی تبلیغ سایتتو هم بکنی اگه تکراری این پیامم معذرت می خوام
ySMtAYP9
sanaz 
ساعت11:26---31 شهريور 1391
سلام.
دوست عزیز وبلاگ زیبایی داری.
به خاطر این مطالب جالبت یه هدیه بهت میدم.
آپلودسنتر رایگان عکس و فایل نگهدار همیشگی فایل هات بدون نگرانی پاک شدن.
http://www.blogup.ir
GEL 
ساعت17:00---9 بهمن 1390
سلام وبلاگی زیبایی داری اگر مایل به تبادل لینک هستید ما را با نام ورود=حال کردن لینک کنید سپس به ما خبر دهید تا ما هم شما را لینک کنیم در ضمن موقع سر زدن به ما امتیاز بدید ممنون میشیم خداحافظ
هدیه 
ساعت14:39---17 دی 1390
سلام....بدو بیا این وبلاگ یه مسابقه جالب با کلی جایزه گذاشتیم....
http://lovewinx123.loxblog.com
REZA 
ساعت18:03---16 مهر 1390
سلام من رضا هستم. از وبلاگتون خیلی خوشم اومد امیدوارم کارتون تداوم داشته باشه. من هم یه وبلاگ علمی کوچولو راه انداختم اگر تمایل دارید تشریف بیارید در خدمت باشیم. نظر یادتون نره WWW.CHORTKE.LOXBLOG.COM
پاسخ:ممنونم از حسن انتخابتون
ذاکری زاده 
ساعت20:14---12 شهريور 1390
با سلام به همشهريان عزيزودوستان گرامي
وبلاگ اينجانب با نام"مرکز پژوهش و تحقیقات بهبهان"
با مطلب
" برای اولین بار جشنواره بزرگ بهبهان باستان"
بروز است .
حضور تمامي عزيزان در وبلاگ خودشان و ارسال مقالات ومطالب بهبهان مايه افتخار است .
منتظر مطالب و نظرات شما هستم:
bita 
ساعت0:26---20 خرداد 1390
salam kheili khube mehran jan
har komaki betonam behet mikonam
faghat be nazare man yekam sade tar bashe behtare!!
movafagho moayad bashi
عباس خلیلی 
ساعت13:15---18 خرداد 1390
سلام دوست عزیز
شما با موفقیت لینک شدید.ضمنا شما در 150 موتور جستجوگر ثبت شدید. برای تایید میلی برایتان فرستاده می شود.
با تشکر
http://www.porojesara.ir
حسین 
ساعت18:44---2 خرداد 1390
سلام کلیک کن پشیمون نمی شی جدید جدیده
پوريا 
ساعت21:38---17 بهمن 1389
سلام به دوست گلم مهران عزيزم ...
مرسي از اينكه يه فضاي مجازي خوب و مفيد رديف كردي واسه شناسوندن شهرمون و جمع كردن دوستاي بهبهاني ...
منم تا جايي كه بتونم و كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم ...
قربونت فيلا ...
پاسخ:مرسی عزیزم
امید 
ساعت0:05---1 آذر 1389
سلام من بهبهان درس خوندم خاطرات خوبی از اونجا دارم ولی یه چیزایی اغراق بودا
سارا 
ساعت19:01---18 آبان 1389
سلام نه ندادم به هیچ کس نمیدم ایمیلمو
mahdi 
ساعت16:43---10 آبان 1389
دوست عزیز اگه دوست داشتی از وبلاگت در آمد داشته باشی به ما یه سری بزن تو اول وبلاگ یه سایتی گذاشتم می تونی از اون استفاده کنی از ما گفتن بود امتحانش رایگانه
مرتضی 
ساعت15:33---29 مهر 1389
با سلام . وبلاگ زیبایی دارید . در صورت تمایل وبلاگ من رو با نام " اطلاعات جامع مذهبی " لینک کنید . سپس بگویید با چه نامی شما رو لینک کنم .
با تشکر